Fitz > 運動 Sports > 亲,我们知道了,我们在看着你!

【多謝支持】是咁的,由上星期開始,我哋發現有人不停用程式吸走我哋嘅文,短短幾日已經抄走咗超過300篇。

首先,Fitz 喺度衷心多謝你嘅支持,你嘅行動證明咗我哋唔算做得太差,起碼值得 copy 先,仲要感謝你連我哋嘅廣告同 Facebook page link 都唔抽走,幫我哋做埋宣傳,真係好感動。

雖然你咁熱心,不過 Fitz 想喺度話俾你聽,你嘅一舉一動已經俾我哋 log 低晒,如果之後你想改頭換面,再包裝成自己出品,相信我哋同埋所有郁民 blogger 都唔會放過你。

今次選擇唔公開你網站 domain,希望你識做啦。

亲,我们知道了,我们在看着你!
We know, and we are watching you!


⮑ YAS BYKE 踩車保 保障全港所有單車可行走的公路,任何想踩車的地點都可受到保障,覆蓋更加全面! 作為 YAS 的合作夥伴,Fitz 讀者可享有限時1次 BYKE Pro 完整體驗! 把握機會為自己加添一份更全面的保障! 了解更多 BYKE Pro 詳情,請瀏覽此