只要有希望,我哋唔會放棄!

東京馬拉松雖然出晒名難中籤,中籤機會過去只有約7%,但7%嘅機會,都要搏盡無悔!

東馬1分鐘報名教學

1. 登入 英文版東京馬拉松 主頁
2. Participants -> Runners -> General Entry

按圖放大

3. 剔選全部空格 & Agree -> Next

(按圖放大)

4. 填寫Email -> 將會發送報名連結到個人 Email

5. Click 個人報名連結 -> 填寫比賽個人資料

(按圖放大)

6. 提交 -> 將會收到確認報名通知

(按圖放大)

記住,報名抽籤時期到8月31日截止,請好好把握機會!

東京馬拉松2019

比賽日期

2019年3月3日(週日)

時限

馬拉松: 7小時
10公里: 1小時40分鐘

報名費

馬拉松: 12,800日元 (海外人士)
10公里: 6,700日元 (海外人士)

報名時間

  • 8月1日 (星期三),日本時間上午10時開始 (香港時間9時)
  • 8月31日 (星期五),日本時間下午5時截止 (香港時間下午4時)

報名連結: https://www.marathon.tokyo/

HNR 跑步團隊 Facebook 專頁


更多:
Fitz Facebook 專頁
[東京馬拉松2019] 報名正式開始 8月31日截止
當這地球沒有街
Fitz Running 跑步

廣告