美國跑友威水相慘變萬能Key 6咁辛苦跑完一場比賽,影咗啲靚,拎上facebook、Instagram呃Like當然係天經地義啦。不過美國科羅拉多州嘅Stephen,佢喺2月3日,換咗張跑步相做profile picture,竟然變咗做萬key。

據報道,Stephen上面呢張相,竟然被改超過60次。

講開又講,我就覺得咁辛苦跑完場比賽,有時仲要畀錢買官方相片,咁不妨玩盡啲,自己PS埋,提升呃Like指數囉。

我就揀咗以下呢幾張,大家睇下覺得改成點。不過我覺得,點都唔夠馬德鐘呢個萬能Key咁萬能囉。

跑到入白宮
跑入白宮
同阿甘跑
跟住阿甘跑
同保持鬥快?
同保持鬥快?
追住海盜 Jack
追住海盜 Jack
美國跑友威水相慘變萬能Key_04
跑上迷幻列車(Trainspotting)
美國跑友威水相慘變萬能Key_05
同Rocky一齊衝
美國跑友威水相慘變萬能Key_06
跑到原力覺醒?
美國跑友威水相慘變萬能Key_09
跑到VS條天橋

(按:「萬能Key」是指網民透過改圖形式,作大量惡搞的對象。香港著名萬能Key有馬德鐘、鄭子誠等)

資料來源:Running Magazine

更多:
Fitz.hk Facebook專頁
世界6大馬拉松 有幾巴閉?
獎牌是要咁Show的
Fitz Running 跑步


文章為作者意見,不代表Fitz立場。
歡迎投稿: http://fitz.hk/contribute/
首頁 > 運動 Sports > 跑步 Running > [PS大神去跑步] 威水相慘變萬能Key